Stiri

Proiect de lege: modificarea fara autorizatie a cladirilor istorice nu va mai fi infractiune

Conform unui proiect de lege propus de mai multi parlamentari PSD, modificarile neautorizate aduse constructiilor monument istoric ar putea sa nu mai constituie infractiune. 

Postat de Admin

Ce cladire istorica superba din Bucuresti va fi transformata intr-un hotel de lux?

Una dintre cele mai reprezentative cladiri din Centrul Vechi - fostul sediu al bancii Marmorosch Blank - a fost achizitionata de un puternic grup de investitii, care intentioneaza sa deschisa un nou h...

Postat de Admin

Orasul italian unde poti cumpara o casa pentru 1 euro!

O proprietate istorica in acest orasel italian fermecator poate fi cumparata pentru pretul unei cafele, cu unele conditii...

Postat de Admin

Care este perioada ideala pentru a iti scoate proprietatea la vanzare?

Primavara este cea mai buna perioada pentru tranzactiile imobiliare, insa cateva zile din anotimp iti pot aduce un pret mai bun si tranzactie mai rapida.

Postat de Admin

Efervescenta imobiliara in Iasi

Iasiul este unul dintre orasele cu dezvoltarea cea mai rapida din Romania, cel putin daca luam in calcul numarul proiectelor imobiliare in constructie sau planificate pentru viitor.

Postat de Admin

Cum arata noul apartament de 15 milioane de dolari cumparat de Jennifer Lopez si Alex Rodriguez?

Jennifer Lopez si iubitul ei, fostul jucator de baseball Alex Rodriguez, au cumparat pentru 15.3 milioane de dolari un apartament in 432 Park Avenue, cea mai inalta cladire rezidentiala din lume!

Postat de Admin

Unul dintre cei mai bogati chinezi, interesat de achizitia de terenuri agricole in Romania

Potrivit Economica.net, terenurile ieftine din Romania (cel mai mic pret/ha din Uniunea Europeana) a atras atentia unui important investitor chinez in agricultura - compania chineza Reward Group, deti...

Postat de Admin

Iasi - Opere de arta expuse in statiile de transport si panouri publicitare stradale

Wink, o agentie media care administreaza spatii publicitare outdoor in Iasi, a lansat proiectul Wink&The City, in cadrul caruia operele artistilor locali sunt expuse in tot orasul.

Postat de Admin

Cum arata cel mai scump penthouse din lume, evaluat la 400 milioane de euro!!

Cu un pret ce si l-ar permite doar cativa multi-miliardari din intreaga lume, penthouse-ul senzational din complexul Odeon Tower, Monaco, este cel mai scump apartament listat pe piata in acest moment.

Postat de Admin

O cladire emblematica din centrul Capitalei isi va recapata gloria de odinioara: Grand Hotel Boulevard

Una dintre cladirile reprezentative din centrul Bucurestiului, fostul Grand Hotel Boulevard, isi va redeschide portile sub emblema Corinthia, incepand cu 1 Decembrie 2019.

Postat de Admin