Stiri

Andrei Rusu: ”Afundarea în criză este complet neplauzibilă”

Andrei Rusu, sales manager la compania Vission House, are un ton optimist când vine vorba despre cum va arăta în 2011 segmentul de lux al pieței de real estate.

Postat de Admin

Evoluţia pieţei rezidenţiale în 2010

Anul 2010 a fost unul al extremelor pe piaţa de real estate. Perioada a debutat cu optimism, dar creşterea TVA-ului la 24% şi scăderea salariilor au avut un impact negativ.

Postat de Admin

Cum influențează consumul construcția de spații de retail ?

În anul 2010 piața bunurilor de larg consum a scăzut. Dar faptul că din cauza consumului în scădere spațiile de retail nu mai apar ca ciupercile după ploaie este cu siguranță o știre.

Postat de Admin

Casa nouă vine de la mall

Pentru aceia dintre dumneavoastră care își doresc ca Moș Crăciun să le aducă o casă nouă, acum este momentul cel mai potrivit.

Postat de Admin

Ce apartament poate cumpăra o familie tânără?

Declinul pieţei imobiliare din ultimii doi ani a adus preţuri foarte tentante pentru locuinţe deşi sumele cerute pentru achiziţionarea unei case inca nu sunt la îndemâna tuturor.

Postat de Admin

Un nou centru comercial în nord-vestul capitalei

Victoria City Center, un nou proiect de retail ce urmează să fie dezvoltate în partea de nord a capitalei, a obţinut PUZ-ul necesar.

Postat de Admin

AFI Palace, afaceri de peste 150 milioane de euro în 2010

Dezvoltatorul AFI Europe apreciază ca anul 2010 a fost unul de succes pentru retailerii din centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Cifra de afaceri estimată ajunge la 152-163 milioane euro.

Postat de Admin

PESTE MARI SI TARI......Proprietati in Brazilia

Ce poți cumpăra cu 130.000 de euro?către International Property Awards în colaborare cu CNBC, informează site-ul ...

Postat de Admin

INTERVIU Bjorn Hauge: Vindem şi cumpărăm

Bjorn Hauge, country managerul fondului Romania Invest, a ieşit la vânătoare de apartamente. Și asta în condițiile în care are deja 900 de locuințe în portofoliu.

Postat de Admin

IN CONSTRUCTIE - Renovarea, un acoperis protector

Dezvoltatorii nu mai construiesc aproape nimic, dar romanul obisnuit inca isi repară casa. Jucatorii din piata tiglelor metalice spun ca vanzarile lor au crescut anul acesta, ca urmare directa...

Postat de Admin