Stiri

Comunicat de Presa: Anuala de Arhitectură București 2018, accent pe relația cu autoritățile locale și cu mediul de afaceri

Intitulată „de utilitate publică”, tematica acestei ediții se concentrează pe dezbaterea diverselor situații întâlnite în practica profesională a arhitectului bucureștean, pe relațiile cu autoritățile...

Postat de Admin

Cum arata proprietatea de 8.27 milioane de dolari, proaspat cumparata de Oprah Winfrey?

Zvonurile din piata imobiliara de peste Ocean spun ca mogulul media Oprah Winfrey a cheltuit 8.275 milioane de dolari pe un domeniu izolat din insula Orcas, una din cele mai mari insule ale arhipelagu...

Postat de Admin

5 pași pentru a amenaja o locuință Wabi-Sabi

"Wabi-sabi" este un termen japonez care inseamna, in esenta, gasirea frumusetii in imperfectiune. Wabi se refera la a trai cu umilinta si simplitate, in armonie cu natura, in timp ce Sabi este definit...

Postat de Admin

Riverside Residence - un nou stil de viata, nu doar o casa noua

Situat la doar 10 minute de condus de Bucuresti, Riverside Residence imbina perfect facilitatile urbane cu intimitatea specifica micilor comunitati.

Postat de Admin

Investitie imobiliara de 8 milioane de euro pe piata office din Bucuresti: fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei va fi restaurat!

Fostul sediu al companiei Petrom din apropiere de Piata Victoriei, in prezent abandonat, va fi readus la viata in urma unei investitii de 8 milioane de euro din partea dezvoltatorului israelian Hagag...

Postat de Admin

ANAF: controale antifrauda in randul dezvoltatorilor imobiliari

ANAF a anuntat ca, in perioada urmatoare, va demara analize de risc pentru companiile de dezvoltare imobiliara, urmand sa lanseze controale la firmele cu probleme identificate.

Postat de Admin

Aeroportul Baneasa va fi redeschis pentru zboruri comerciale

Aeroportul Baneasa urmeaza sa intre in lucrari de reamenajare, care sa permite extinderea capacitatii de pasageri de la 30 de calatori pe ora la 300 de calatori pe ora.

Postat de Admin

Sibiu, orasul in care cetatenii pot transmite sesizari catre primarie direct din aplicatie

Recent, administratia locala a Sibiului a bifat inca un punct in favoarea locuitorilor, lansand aplicatia Sibiu City App.

Postat de Admin

Bancile pentru Locuinte, deblocate dupa 2 ani

In data de 13 iunie a fost aprobata in Parlament noua lege privind Sistemul de Economisire Creditare, folosit in cadrul programelor cunoscute drept Banci pentru Locuinte.

Postat de Admin

Danezii cumpara din ce in ce mai mult teren agricol in Romania! Ce companie este al patrulea cel mai mare latifundiar din tara?

Compania daneza Ingleby a facut o serie de investitii majore in terenuri agricole si paduri din tara noastra, devenind al patrulea cel mai mare proprietar de terenuri din Romania.

Postat de Admin